Copyright © Jørgen Brandt, sensual-art.dk, 2018. All Rights Reserved.

Det siger kunderne


Klik på >> til højre i top eller bund af liste for at se flere.

Hej Jørgen
Tak for i går, det var virkelig en rar og sjov oplevelse. Vi venter i spænding på billederne.
Mvh L og T

... virkelig en rar og sjov oplevelse

Jeg er ikk særlig kreativ og er egentlig heller ikk så glad for at stå foran et kamera. Men fotografen Jørgen tog imod os, og var super sød og havde masser gode ideer og sagde vi bare skulle slappe af og have det sjovt, så blev billederne bedst. ….. ….. en helt igennem fantastisk oplevelse. Nu glæder jeg mig bare som et lille barn til at hente mine billeder om to-tre uger. 🙂
Kan varmt anbefale dette sted.

Line

Mit Foto shot hos Jørgen Brandt var en god oplevelse i et roligt og behageligt miljø . Jørgen gav sig god tid og gav en fin vejledning. Jeg følte klart at mit besøg hos Jørgen Brant var professionelt og pengene vær.

U

Og nå ja, så skylder jeg vist at fortælle at mind mand blev meget glad og overrasket, og han synes, det er nogen kanonflotte billeder. Tvivlede vist et kort øjeblik på at det kunne være mig.:-) …..hele forløbet har bare været så vildt spændende og udfordrende, så det kan jeg leve højt på indtil næste gang…..

S

Tak – selv et år efter får du mig stadig til at føle mig helt unik.

R

Hej Jörgen och tack för en väldigt trevlig fotografering och ett antal mycket bra bilder

M

Vi er meget imponerede over kvaliteten – vi har derfor talt om at vende tilbage om et par år… Det er vel OK med dig?…

A

Der er virkelig nogel pletskud i blandt!! Det er jo et priveligium at have så svært ved at vælge de bedste

I

Jeg vil gerne takke for en meget positiv oplevelse. Det var rart, at al min nervøsitet på forhånd blev gjort til skamme, og jeg synes, at der kom rigtig mange gode billeder ud af det.

F

Jeg fryder mig dagligt over mit flotte billede, der hænger over min seng – og jeg føler mig stadig som “guddommelig dejlig”, når jeg ser det!!! Så alt i alt – det var en af de bedste oplevelser i mit liv – ….

B

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand, udover at benytte almindelige kendte analyseværktøjer (bl a Google Analytics etc) for at kunne forbedre web-sitet. Selvom Goggle Analytics indsamler info om en besøgende, så kan vi ikke direkte identificere specifikke brugers identitet.

Luk